...

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Başarılı Bir Seminerin Ardından: "Altyapı Antrenörlüğünde Başarının Sırrı"
05/04/2024

4 Nisan 2024 Perşembe günü, Şehit Eren Bülbül Konferans Salonunda gerçekleştirilen "Altyapı Antrenörlüğünde Başarının Sırrı" isimli seminer, saygıdeğer katılımcıların ve spor bilimleri meraklılarının yüksek katılımıyla tamamlandı. Saat 14:00'te başlayan bu önemli etkinlikte, Kepez Belediye Hentbol Takımı'nın değerli Antrenörü Sertan SARPAŞ, altyapı antrenörlüğünde mükemmeliyetin elde edilmesine yönelik stratejik yaklaşımlarını ve kariyerinden somut örnekleri cömertçe paylaştı.

Seminerin kapanış töreninde, Spor Bilimleri Fakültesinin Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akpınar tarafından Antrenör SARPAŞ'a, seminere sağladığı katkılardan dolayı bir teşekkür hediyesi takdim edilmiştir. 

Etkinliğin sonunda Kepez Belediye Hentbol Takımı'nın genç sporcuları ile gerçekleştirilen resmi fotoğraf çekimi ve seminere katılan tüm öğrencileri içeren toplu fotoğraf çekimi, fakültemizin ve spor camiamızın birlikteliğinin güçlü temsilleri olmuştur.

Katılımcılarımıza vakitlerini ayırarak bu seminere katıldıkları için teşekkür ederiz. Seminerin içeriklerinin, antrenörlük ve altyapı gelişimi konularında uygulanabilir bilgilerle katılımcılarımızın mesleki pratiklerine katkıda bulunacağına olan inancımız tamdır.